Inspectoratul de Poliție al Județului Dolj a transmis, joi, că polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe D.N. 6, în comuna Leu.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un tânăr de 24 de ani, din comuna Deveselu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 6, în localitatea Zănoaga, din comuna Leu, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul autoturismului, ieşind în afara părţii carosabile, unde a intrat în coliziune cu un cap de pod”,

a transmis IPJ Dolj.
În urma evenimentului rutier, șoferul a decedat.

Citește și: Accident rutier în Bistrița-Năsăud: doi adolescenți au fost răniți în urma impactului dintre o mașină și o căruță

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul şi au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Accident rutier cumplit de 1 decembrie. Un tânăr de 19 ani a murit

Un accident devastator s-a petrecut noaptea trecută pe o șosea din România. Un șofer, în vârstă de 19 ani, a pierit după ce s-a izbit violent de un stâlp.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat se află în stare gravă, după ce a fost lovit de tren

Pompierii Detașamentului Orăștie au intervenit în această noapte între localitățile Orăștie și Căstău la un eveniment rutier.

Martorii spun că tânărul de 19 ani, aflat la volanul autoturismului s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui alt autoturism, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp amplasat lângă un imobil.

Cum s-a produs tragedia

Impactul a fost atât de violent încât șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, pe partea carosabilă. La locul accidentului, au ajuns rapid pompierii și au constatat faptul că tânărul a suferit multiple traumatisme, fiind găsit în stare de inconștiență.

Citește și: Un șofer de 19 ani a murit pe DN1, lovit de un alt tânăr de 21 de ani

Paramedicii SMURD i-au aplicat manevrele de resuscitare, însă din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Carambol cu 4 mașini în parcarea unui mall din București, în zona Băneasa. Video


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si