Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier de ultim moment: două camioane s-au ciocnit. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Trei bărbaţi au fost răniţi după ce două camioane s-au ciocnit. Una dintre victime a fost preluată de elicopterul SMURD.

Georgiana Balaban,

Grav accident pe DN 69!

[Sursa foto: Arhivă]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două camioane s-au ciocnit,  vineri, pe DN 69, în localitatea Vinga din judeţul Arad. În urma impactului, două persoane au fost transportate la spital, una dintre victime fiind preluată de elicopterul SMURD, iar o a treia a primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Accident rutier între două autocamioane în localitatea Vinga. Intervin pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenție cu apă şi spumă, un echipaj SMURD Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin a fost solicitat elicopterul SMURD”, a transmis ISU Arad.

Citește și: Accident cu trotineta electrică. Un bărbat este în stare gravă

Citește și: Accident violent, acuzații neașteptate

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În urma accidentului, trei persoane au fost rănite, între care două au fost transportate la spital, iar o a treia a primit îngrijiri medicale şi a refuzat transportul la spital. Este vorba de trei bărbați.

Citește și: VIDEO- Un copil din Ilfov a decedat după ce o poartă a căzut peste el

„O victimă a fost transportată de către echipajul medical SMURD TIM, o victimă a fost transportată cu elicopterul SMURD Arad.

Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital”, a precizat ISU Arad.

Citește și: Accident de mari proporții în Capitală! Două mașini s-au ciocnit puternic în zona Bibliotecii Naționale: „Mașinile sunt praf, ireparabile”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI