Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe DN5C, în localitatea Găujani. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Ce au transmis autoritățile

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

accident

Accident grav la Găujani.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citește si: Accident mortal pe trecerea de pietoni

Cei doi răniți, o femeie în vârstă de 68 de ani și un bărbat de 50 de ani au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește si: O pacientă a murit pe masa de operație, chiar înainte de intervenție

Citește si: Alex Penescu, supraviețuitor al incendiului din Colectiv, recital la pian pe scena Ateneului Român, în cadrul Galei Zetta

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile.

Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

accident

Accident grav în această după-amiază.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citește si: O mamă de 23 de ani și-a omorât propriul copil, din greșeală! Tânăra parca mașina în curte și nu l-a observat pe micuț: „Când am auzit... tremuram”

Citește si: O fetiță de 13 ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină, în județul Neamț. Copila mergea la școală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si