Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier, în județul Giurgiu. S-au înregistrat două victime

Un accident rutier grav a avut loc, în urmă cu puțin timp, la Giurgiu. Două persoane au ajuns de urgență la spital, în urma impactului.

Georgiana Balaban,

Accident rutier în județul Giurgiu.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această după-amiază, pe DN5C, în localitatea Găujani. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism.

Ce au transmis autoritățile

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și o ambulanță SAJ.

Accident grav la Găujani.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citește si: Accident mortal pe trecerea de pietoni

Cei doi răniți, o femeie în vârstă de 68 de ani și un bărbat de 50 de ani au fost preluați de echipajele medicale și transportați la spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește si: O pacientă a murit pe masa de operație, chiar înainte de intervenție

Citește si: Alex Penescu, supraviețuitor al incendiului din Colectiv, recital la pian pe scena Ateneului Român, în cadrul Galei Zetta

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autovehiculelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția poliției pentru cercetări.

Accident grav în această după-amiază.

[Sursa foto: ISU Giurgiu]

Citește si: O mamă de 23 de ani și-a omorât propriul copil, din greșeală! Tânăra parca mașina în curte și nu l-a observat pe micuț: „Când am auzit... tremuram”

Citește si: O fetiță de 13 ani a murit după ce a fost spulberată de o mașină, în județul Neamț. Copila mergea la școală

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI