Un accident rutier s-a produs, în cursul zilei de vineri, în zona Pasului Mestecăniș. O autoutilitară s-a ciocnit cu un autoturism.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentelor Vatra Dornei și Câmpulung Moldovenesc cu două autospeciale cu tehnică pentru descarcerare, o ambulanță SMURD B2 și două echipaje SAJ.

Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

Accident rutier grav cu 5 persoane, în zona Pasului Mestecăniș. În evenimentul rutier a fost implicat un minor

În eveniment au fost implicate 5 persoane, dintre care 4 adulți și un minor.

O persoană de sex feminin este inconștientă și i se aplică manevre de resuscitare. Toate persoanele implicate au fost transportate la spital.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un tramvai s-a ciocnit frontal cu o ambulanţă pe Şoseaua Ştefan cel Mare, din Capitală

S-a răsturnat cu mașina pe liniile de tramvai, după ce a trecut pe roșu

Accident, miercuri după-amiază, la Timișoara. Un bărbat s-a răsturnat cu autoturismul, după ce a trecut pe roșu și a avut un impact violent.

Un conducător auto, în vârstă de 72 de ani, care a trecut pe roșu, a reușit să iasă singur din autoturism, după ce s-a răsturnat.

Accidentul a avut loc lângă Fabrica de Bere, în intersecția de la Ciclop. Două autoturisme s-au izbit.

„La data de 7 iunie 2023, polițiștii Biroului Rutier Timişoara au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și J.H.  Pestalozzi din municipiul Timișoara.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa spre Piața Traian, iar la intersecția cu strada J.H.

Pestalozzi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, care circula regulamentar, spre bulevardul Vasile Pârvan.

Citește și Accident rutier în județul Sibiu cu trei victime. Cum s-a petrecut totul

În urma impactului au rezultat doar pagube materiale.  Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”  transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanții IPJ Timiș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si