În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care doi copii. Una dintre persoanele adulte a decedat, după ce a fost proiectată în afara maşinii, iar o a doua a rămas încarcerată. Copiii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital. A intervenit elicopterul SMURD de la Caransebeş.

112-accident rutier DN 6 (Topleţ), două autoturisme şi cinci persoane (din care doi minori) implicate. La sosirea echipajelor, una dintre persoanele adulte a fost gasită decedată, în afara autoturismului, iar o alta era încarcerată.

Au fost transportaţi la spital 2 adulţi şi 2 minori ”, transmite ISU Caraş-Severin, potrivit news.ro.

Echipajele SMURD, chemate de urgență

Au intervenit, de urgenţă, pompierii din Mehedinţi şi a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD

Acţionează, în sprijin, Detaşamentul de Pompieri Orşova ISU Mehedinţi, cu 1 descarcerare si 1 ambulanţă SMURD. De asemenea au fost alocate 2 ambulanţe SAJ şi elicopterul SMURD Caransebeş ”, mai transmite ISU Caras-Severin.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Poliţiştii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi cum s-a produs acesta.

Accident în județul Teleorman 

Poliţiştii din județul Teleorman au prins un şofer de 26 de ani care a accidentat mortal un biciclist, sâmbătă dimineaţa, pe DJ 712, apoi a fugit apoi de la locul faptei.

După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei deplasându-se într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, autorul accidentului rutier a fost identificat în persoana unui bărbat de 26 de ani, din aceeaşi localitate”,

precizează IPJ Teleorman.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul autoturismului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si