Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier grav în Caraș-Severin: Cinci persoane au fost rănite. Un adult a decedat

Un grav accident rutier a avut loc sâmbătă în localitatea Topleţ din judeţul Caraş- Severin, la limita cu judeţul Mehedinţi, pe DN6, transmite ISU Caraș-Severin.

Laura Macovei,

Accident rutier grav în Caraș-Severin: Cinci persoane au fost rănite. Un adult a decedat


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În accident au fost implicate cinci persoane, dintre care doi copii. Una dintre persoanele adulte a decedat, după ce a fost proiectată în afara maşinii, iar o a doua a rămas încarcerată. Copiii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital. A intervenit elicopterul SMURD de la Caransebeş.

112-accident rutier DN 6 (Topleţ), două autoturisme şi cinci persoane (din care doi minori) implicate. La sosirea echipajelor, una dintre persoanele adulte a fost gasită decedată, în afara autoturismului, iar o alta era încarcerată. Au fost transportaţi la spital 2 adulţi şi 2 minori ”, transmite ISU Caraş-Severin, potrivit news.ro.

Echipajele SMURD, chemate de urgență

Au intervenit, de urgenţă, pompierii din Mehedinţi şi a fost solicitată şi intervenţia elicopterului SMURD

Acţionează, în sprijin, Detaşamentul de Pompieri Orşova ISU Mehedinţi, cu 1 descarcerare si 1 ambulanţă SMURD. De asemenea au fost alocate 2 ambulanţe SAJ şi elicopterul SMURD Caransebeş ”, mai transmite ISU Caras-Severin.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Poliţiştii urmează să stabilească cine se face vinovat de producerea accidentului şi cum s-a produs acesta.

Accident în județul Teleorman 

Poliţiştii din județul Teleorman au prins un şofer de 26 de ani care a accidentat mortal un biciclist, sâmbătă dimineaţa, pe DJ 712, apoi a fugit apoi de la locul faptei.

După producerea accidentului, autorul a părăsit locul faptei deplasându-se într-o direcţie necunoscută. În urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, autorul accidentului rutier a fost identificat în persoana unui bărbat de 26 de ani, din aceeaşi localitate”, precizează IPJ Teleorman.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat că şoferul autoturismului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI