Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier grav in Constanta. A fost necesara interventia unui elicopter SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in preajma pranzului, la iesirea din Localitatea Cobadin, judetul Constanta. In urma coliziunii dintre doua autoturisme, patru persoane, intre care si un copil, au fost ranite.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Impactul a afost atat de puternic incat una dintre victime a ramas incarcerata. La fata locului au intervenit mai multe echipaje de salvare, printre care si un elicopter SMURD.

Potrivit Ziua de Constanta, in accident au fost implicate un Matiz cu numere de Bucuresti si un Audi cu numere de Constanta. Din Matiz au fost ranite doua persoane, un barbat si o femeie, In aceeasi masina se afla si un copil, insa acesta a scapat nevatamat.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI