Cel puţin două persoane ar fi rănite în urma evenimentului rutier, iar traficul în zonă este blocat.

Citeste si: VIDEO- Un tânăr de 34 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 24, din cel mai înalt bloc turn din România

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei a anunţat că pe DN 2A Constanţa-Hârşova, în zona localităţii Crucea, s-a produs un accident între un autotren încărcat cu combustibil şi un autoturism.

“Potrivit primelor informaţii, sunt scurgeri din autotren pe suprafaţa de rulare”, a transmis Centrul Infotrafic.

Victimele au fost încarcerate

Conform sursei citate, traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri şi se estimează reluarea

Citeste si: VIDEO- Atac armat în SUA: Trei persoane au murit şi 11 au fost rănite

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

normală a circulaţiei în 60 de minute.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că la locul accidentului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare, un echipaj SMURD şi unul al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Potrivit primelor informaţii, două persoane ar fi încarcerate.

Accident grav în Vrancea. Un camion ce transporta bare de fier s-a răsturnat peste un solar de legume

Un camion încărcat cu bare de fier care circula pe DN 2 s-a răsturnat joi în județul Vrancea, peste un solar de legume. Bărbatul care se afla la volan a fost rănit și transportat la spital.

Un autocamion a ieșit în afara părții carosabile pe DN2 E 85. Accidentul s-a produs pe raza comunei Dumbrăveni, în jurul orei 19:00. În urma evenimentului a rezultat o victimă neîncarcerată.

Pentru gestionarea situației de urgență semnalată prin apel la numărul unic de urgență 112, au fost mobilizate 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. La locul intervenției au acționat o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI și o ambulanță SMURD, care a preluat pacientul, pentru optimizarea timpilor de răspuns, și l-a predat pe traseu unui echipaj cu medic aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, pentru a fi transportat la spital ”, se precizează în comunicatul ISU Vrancea.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), accidentul de circulație a avut loc pe DN 2 E85, în localitatea Dumbrăveni în județul Vrancea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si