În urma impactului, o femeie a decedat, iar alte două persoane au fost rănite grav. Printre victime, se numără și un copil de patru ani. 

Accidentul a avut loc pe DN7, în zona localităţii dâmboviţene Tărtăşeşti, transmite ISU Dâmboviţa.

Două persoane rănite grav

Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a scoate din maşină trei persoane, doi adulţi şi un copil. Primul eliberat dintre fiarele autoturismului a fost copilul, în vârstă de patru ani, care este grav rănit şi pentru care a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD.

Citeste si: Ucigașul Antoniei din Arad va plăti daune în valoare de 1.500.000 € familiei copilei. Bărbatul a primit 18 ani de închisoare

Echipajul medical l-a preluat pentru a-l transporta la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A doua victimă, un bărbat în vârstă de 45 de ani, era inconştient în momentul în care a fost descarcerat. El a fost preluat şi transportat de către echipajul SMURD Răcari la Spitalul Elias din Capitală. 

O femeie a decedat

Cea de-a treia victimă, o femeie de 44 de ani, a fost scoasă fără puls din autoturism, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Citeste si: Vești proaste pentru români. Pâinea s-a scumpit din nou

Cei doi adulţi sunt soţ şi soţie, iar copilul este nepoata lor.

Primele verificări făcute de poliţişti la locul accidentului arată că autoturismul în care se aflau cele trei persoane s-a ciocnit cu un TIR.

Pentru a evita impactul, şoferul unui alt autoturism a tras de volan, iar maşina a ieşit pe câmp, însă nu s-au înregistrat victime. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si