”Accident rutier între un autocamion şi o autoutilitară, cu două victime încarcerate, în localitatea Cozmeni intrarea dinspre Băile Tuşnad. Au intervenit 3 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD ”, a transmis, luni, ISU Harghita.

Potrivit sursei citate, după descarcerare, ambele victime au fost preluate de echipajele medicale SAJ sosite la fața locului.  

Citeste si: 4 componete ale maşinii care trebuie schimbate în timp

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Traficul în zona accidentului este întrerupt pentru efectuarea cercetărilor la locul evenimentului rutier şi tractarea autovehiculelor implicate. 

Accident rutier mortal. Doi adulţi şi trei copii au pierit pe loc

Un accident teribil a avut loc în Teleorman. Doi adulţi şi trei copii au murit după ce autoturismul în care se aflau s-a ciocnit cu un autotren.

Citeste si: Tragedie în Italia. Un român s-a stins din viață într-un șanț în timp ce fugea de carabinieri

„La faţa locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus”,  a transmis IPJ Teleorman, precizând că accidentul s-a produs între localitățile Văceni şi Vităneşti.

Conform sursei citate, în urma impactului șoferul autoturismului şi pasagerii din autoturism, o femeie de 38 de ani şi 3 copii cu vârste cuprinse între 4 şi 13 ani, toți din orașul Zimnicea, au decedat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si