Accidentul a avut loc joi după-amiază, la ora 12.53, la ieşirea din localitatea Albina pe DJ592.

O persoană a decedat

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, 2 echipaje SMURD şi un efectiv de 18 pompieri. În accident au fost implicate 2 autoturisme în care se aflau 3 persoane. 

Citește și: Scene terifiante: o copilă de nouă ani a fost violată de concubinul mamei şi de un prieten al acestuia

În urma impactului, 2 victime au rămas încarcerate într-un autoturism care a luat foc. Incendiul a fost localizat de ceilalţi participanţi la trafic, fiind ulterior lichidat de echipajele de pompieri. Cele 2 victime au fost extrase şi predate echipajelor medicale, o victimă în stare de inconştienţă (sex feminin) şi o victimă conştientă şi cooperantă (sex masculin) ”, transmite ISU Timiş.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

O altă victimă, un bărbat, a fost preluat de o ambulanţă SAJ, dar a decedat în drum spre spital.

Un șofer băut a lovit un biciclist, apoi a ricoșat într-un alt autoturism. O persoană și-a pierdut viața

Accident grav în Teleorman. O persoană și-a pierdut viața, iar alte două persoane sunt grav rănite, în urma unui accident rutier pe drumul european 70.

Un șofer băut a lovit un biciclist, după care mașina a ricoșat în alt autoturism.

Citește și: Un bărbat din Vaslui a fost împușcat de polițiști după ce și-a atacat părinții cu un topor

”Din primele verificări efectuate a reieşit faptul că în eveniment sunt implicate două autovehicule şi un biciclist. În timp ce un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Alexandria,  judeţul Teleorman,  conducea un autoturism din direcţia de deplasare Alexandria către Bucureşti, din cauze care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi acroşat un biciclist în vârstă de 42 de ani, din localitatea Bujoreni, ulterior intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din oraşul Zimnicea, care se deplasa din direcţia  Bucureşti către Alexandria”,  a transmis Poliţia judeţeană Teleorman. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si