Medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face altceva decât să confirme deces ul.

Un tânăr a decedat după ce a intrat cu mașina în gard

"În jurul orei 10,00, în municipiul Focşani, un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, conducătorul auto fiind declarat decedat.

Citește și: Accident rutier pe DN 15: o fetiță de 2 ani a fost rănită în urma impactului

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Biroului Rutier Focşani, s-a stabilit că un bărbat de 24 de ani, din municipiu, care conducea un autoturism, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un autoturism şi ulterior cu gardul unui imobil", a precizat IPJ Vrancea.

Tânărul de 24 de ani a decedat pe loc

"Marţi, în jurul orei 10,30 un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea cu medic a fost solicitat pentru un accident rutier pe strada Alexandru Sahia din Focşani, după ce un autoturism a intrat într-un gard. La accident se identifică o singură victimă, conducătorul auto, inconştient.

Victima a fost găsită în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, fără rezultat, tânărul fiind declarat decedat", a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş.

Citește și: Accident pe DN 7, în județul Vâlcea: două autoturisme s-au ciocnit frontal

Polițiștii au întocmit un dosar penal și urmează să fie efectuată autopsia pentru stabilirea cauzei decesului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si