Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier grav la ieșire din Timișoara, spre autostrada A1. Două persoane au fost declarate decedate

Două persoane au avut parte de un sfârșit cumplit, în urma unui accident rutier. Ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru ele.

Estera Maria,

Accident rutier grav la ieșire din Timișoara, spre autostrada A1. Două persoane au fost declarate decedate

[Sursa foto: antena3.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au murit și o a treia a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din Timișoara, spre autostrada A1. Evenimentul rutier a avut loc între un autoturism și un tir.

Persoana rănită beneficiază de îngrijiri medicale la fața locului.

Citește și: Accident rutier cumplit. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Două persoane au murit

ISU Timiș a intervenit, în cursul zilei de marți, pentru a acorda primul ajutor într-un accident rutier grav, care a avut loc la ieșirea din comuna Dumbrăvița de lângă Timișoara, spre autostrada A1.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

În sprijin intervine şi o ambulanţă SAJ”, a transmis ISU Timiş.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Sfârșit tragic pentru un bebeluș de doar 6 luni. Doi tineri au furat o mașină și s-au izbit din plin de camioneta în care se afla băiatul împreună cu familia lui

În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren, cu 4 persoane implicate. 

„În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care, 2 persoane, încarcerate în autoturism, au fost declarate decedate.

În autotren se aflau 2 persoane, dintre care, un bărbat, primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a mai precizat ISU Timiş.

Cum s-a produs accidentul

Un bărbat în vârstă de 64 de ani care a condus un autoturism pe DJ691, dinspre localitatea Giarmata spre localitatea Dumbrăvița din județul Timiș,  a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, care circula regulamentar, din sensul opus de mers. 

Citește și: VIDEO- Aproape de Tragedie în Buzău! O tânără a fost lovită de un TIR și a supraviețuit miraculos

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum a avut loc accidentul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI