A fost activat planul roșu de intervenție, în Prahova, în urma unui grav accident de circulație, produs pe DJ 101F. Un microbuz care transporta 15 pasageri s-a ciocnit frontal cu un autoturism care venea din sens opus.
Din primele date o tânăra de 24 de ani, care se afla la volanul mașinii și care gonea cu viteză, a pierdut controlul volanului și nu a mai putut evita impactul. Fata și pasageră din dreapta au rămas prinse între fiarele contorsionate.

Cele două au suferit răni extrem de grave și au fost transportate la spital, una la Ploiești, iar cealaltă în comă, cu elicopterul SMURD, la un spital din Capitală. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, șoferița a murit în cele din urmă.

Zeci de ambulanțe au transportat rând pe rând celelalte victime, la spital.

Va avertizăm, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Cincisprezece persoane au ajuns de urgență la spital, în cursul serii de joi, după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit pe un drum județean din Prahova.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În autoturism se aflau două femei care au fost preluate de elicopterul SMURD și de o ambulanță de terapie intensivă mobilă.

Citește și: FOTO/VIDEO- O femeie a fost ucisă de un șofer care ar fi adormit la volan. Tragedie la Câlnic

Cum s-a produs accidentul?

Totul s-a întâmplat pe DJ101F în comuna Valea Călugărească, acolo unde un microbuz și un autoturism s-au ciocnit puternic.

A fost activat Planul roșu de intervenție din cauza numărului mare de persoane implicate și au acționat 38 de pompieri militari cu 2 autospeciale de stingere, o descarcerare, o ambulanță pentru transport victime multiple, o ambulanță de terapie intensivă mobilă și 7 ambulanțe SMURD, dar și 2 autospeciale de autointervenție și comandă. SAJ s-a alăturat cu alte 6 echipaje.

Numărul total al victimelor este de 15. Două persoane au rămas încarcerate în autoturism și au fost transportate la spital inconștiente.

Citește și: VIDEO- Bărbat lovit de tren în Eforie Sud. Nu ar fi auzit semnalele acustice din cauza unor căști de pe urechi. ”La fața locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul”

„Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigații  şi îngrijiri suplimentare. Ocupanţii autoturismului, persoane de sex feminin, au fost preluate de elicopterul SMURD, respectiv de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Prahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si