Close sidebar
Close sidebar

VIDEO/FOTO - Accident rutier grav la Prahova: 15 persoane au fost transportate la spital, după ce un microbuz și un autoturism s-au ciocnit puternic. A fost activat planul roșu

Un accident grav a avut loc în cursul serii de joi în Prahova. Planul roșu a fost activat, iar la fața locului au ajuns zeci de medici. Cum s-a întâmplat totul?

Estera Maria,


DISTRIBUIE
acest articol

A fost activat planul roșu de intervenție, în Prahova, în urma unui grav accident de circulație, produs pe DJ 101F. Un microbuz care transporta 15 pasageri s-a ciocnit frontal cu un autoturism care venea din sens opus.
Din primele date o tânăra de 24 de ani, care se afla la volanul mașinii și care gonea cu viteză, a pierdut controlul volanului și nu a mai putut evita impactul. Fata și pasageră din dreapta au rămas prinse între fiarele contorsionate.

Cele două au suferit răni extrem de grave și au fost transportate la spital, una la Ploiești, iar cealaltă în comă, cu elicopterul SMURD, la un spital din Capitală. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, șoferița a murit în cele din urmă.

Zeci de ambulanțe au transportat rând pe rând celelalte victime, la spital.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Numărul total al victimelor este de 15. Două persoane au rămas încarcerate în autoturism și au fost transportate la spital inconștiente.

Citește și: VIDEO- Bărbat lovit de tren în Eforie Sud. Nu ar fi auzit semnalele acustice din cauza unor căști de pe urechi. ”La fața locului au ajuns organele medicale abilitate, care au constatat decesul”

„Toate victimele au fost transportate la spital pentru investigații  şi îngrijiri suplimentare. Ocupanţii autoturismului, persoane de sex feminin, au fost preluate de elicopterul SMURD, respectiv de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă”, a transmis ISU Prahova.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI