Un bărbat în vârstă de 53 de ani a decedat, iar alte două persoane au necesitat îngrijiri medicale fiind transportate la spital.

O persoană a decedat în urma accidentului rutier

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Castranova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Caracal.

accident

Accident rutier DN 6

Citește și: Un tânăr din Gorj a decedat după ce a intrat cu mașina într-un camion

În urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 40 de ani și o femeie de 47 de ani, pasager în autoturismul acestuia au necesitat îngrijiri  medicale fiind transportați la spital.

Citește și: Camion cuprins de flăcări pe A10. Ce au transmis autoritățile

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe DN 2 L, în comuna Străoane

Pompierii militari din Vrancea au fost chemați, luni, să intervină pentru stingerea unui autoturism cuprins de flăcări pe DN 2 L.

Citește și: Accident grav în Iași! Trei persoane au fost rănite, după ce un ATV s-a izbit de un stâlp

”Astăzi, 19 iunie, în jurul orei 14:30, în urma unui apel primit la numărul unic de urgență 112, pompierii militari au fost alertați despre faptul că un autoturism care circula pe DN

2 L, în comuna Străoane, a fost cuprins de flăcări.”, au transmis cei de la ISU Vrancea.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Până la sosirea forțelor de intervenție șoferul autoturismului s-a autoevacuat.

Citește și: Fetiță de 11 ani, găsită moartă alături de părinți și de fratele său de 3 ani, în Londra

Pompierii militari au localizat în cel mai scurt timp incendiul, care se manifesta generalizat. Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute.

În urma producerii evenimentului, autoturismul a fost distrus în totalitate. Din cercetările efectuate, a rezultat că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric la o lampă din interiorul portbagajului.

Din fericire, nu au existat persoane rănite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si