”Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervin cu o autospecială de stingere și modulul SMURD (amnbulanță SMURD și autospecială de descarcerare), la un eveniment rutier produs pe DN2 E85, în localitatea Goleşti, în urma căruia au rezultat trei victime conştiente, dintre care una încarcerată.”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vrancea.

acc

Accident rutier E85

Citește și: Un copil a decedat după ce a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 61 de ani, în Turda

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea persoanei care, ulterior a fost predată echipajului SMURD Şi transportată la spital.

Un alt accident a avut loc în localitatea Garoafa

„De asemenea, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervine cu o autospecială de stingere, pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, la un eveniment rutier produs pe DN2 E85, în localitatea Garoafa, potrivit comunicatului primit de la ISU Vrancea.

Citește și: Accident rutier cu șase victime în județul Mureș. Două autoturisme au fost implicate

Citește și: UPDATE: Trei persoane au fost rănite în urma unei explozii în Argeș. Printre victime se află și doi minori

În urma accidentului rutier nu au rezultat victime.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si