Accidentul s-a petrecut pe DN4, în localitatea Greaca, județul Giurgiu. Potrivit martorilor, șoferul ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara părții carosabile.

Ce au anunțat polițiștii în acest caz

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Greaca, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Traficul rutier a fost blocat în Slatina după ce un șofer a intrat cu autoturismul într-un parapet

Citește și: Ciocnire violentă între patru mașini la Vâlcea, pe DN 7. Traficul în zonă este blocat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și: Accident rutier cu un TIR implicat. Traficul este blocat

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără a poseda permis de conducere.

Citește și: O fetiță de 12 din Iași a murit strivită de mașină în timp ce se juca în fața casei cu prietena ei, care acum e în stare gravă la spital! Șoferul vinovat de tragedie abia luase permisul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si