Close sidebar
Close sidebar

Un șofer beat s-a răsturnat cu mașina după ce a pierdut controlul volanului

Accident rutier la Greaca, în județul Giurgiu. Un șofer băut a ajuns cu mașina în șanț. Victima a fost transportată de urgență la spital.

Georgiana Balaban,

Un șofer s-a răsturnat cu mașina după ce s-a urcat băut la volan.

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Accidentul s-a petrecut pe DN4, în localitatea Greaca, județul Giurgiu. Potrivit martorilor, șoferul ar fi pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în afara părții carosabile.

Ce au anunțat polițiștii în acest caz

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea conducătorului auto, un bărbat, de 52 de ani, din comuna Greaca, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și: Traficul rutier a fost blocat în Slatina după ce un șofer a intrat cu autoturismul într-un parapet

Citește și: Ciocnire violentă între patru mașini la Vâlcea, pe DN 7. Traficul în zonă este blocat

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul drager, care a indicat valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și: Accident rutier cu un TIR implicat. Traficul este blocat

Polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducere fără a poseda permis de conducere.

Citește și: O fetiță de 12 din Iași a murit strivită de mașină în timp ce se juca în fața casei cu prietena ei, care acum e în stare gravă la spital! Șoferul vinovat de tragedie abia luase permisul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI