Scene șocante s-au derulat în Ialomița, ieri 18 august 2021. Un bărbat a pierit pentru că mașina pe care o conducea s-a izbit puternic de o cisternă, apoi s-a rupt pe jumătate.

Citeste si: VIDEO| O fetiță de 7 ani care mergea pe bicicletă a fost spulberată de o mașină și lăsată să moară pe marginea drumului

Imaginile accidentului au fost surprinse pe un drum din Ialomiţa, în localitatea Lilieci, după ce a avut loc un alt accident rutier.

Accident rutier în Ialomița

Autoritățile au ajuns imediat la fața locului, după un apel la 112. O mașină s-a izbit puternic de o cisternă după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

În urma impactului, mașina de culoare albă s-a rupt pe jumătate, iar șoferul a decedat pe loc. Cadrele medicale care au ajuns la fața locului au constatat decesul. Bărbatul a suferit leziuni incompatibile cu viața, în timp ce cisterna s-a înfipt în gardul unei locuințe din apropiere.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Accident în lanț pe autostrada Bucureşti- Piteşti. Sunt implicate șase autovehicule

accident rutier ialomița 18 august 2021
Accident de mașină.[Sursa foto: ISU Ialomița]

„Din verificările efectuate a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și o cisternă. În urma impactului dintre acestea șoferul autoturismului a decedat”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomița, conform observatornews.ro.

Citeste si: Opt oameni au murit în urma unui accident rutier. Tragedie pe șosea

După accident, traficul rutier din zonă, pe DN 2 București – Urziceni, a fost oprit pe ambele sensuri câteva zeci de minute până ce oamenii legii au eliberat carosabilul și au stabilit primele date ale anchetei care se află acum în curs.

Oamenii legii continuă cercetările. Urmează să stabilească cauzele care au dus la producerea accidentului în urma căruia un bărbat și-a pierdut viața.

Citeste si: Carambol pe autostrada A1 București-Pitești! 6 autoturisme au fost avariate, iar 2 persoane au fost transportate de urgență la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si