Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier de proporții. O copilă, de un an, a murit

Un accident rutier dezastruos a avut loc în Ialomița. O copilă, în vârstă de un an, a murit după ce două autoturisme au intrat unul în celălalt.

Georgiana Balaban,

Accident rutier dezastruos. [Sursa foto: spynews]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un accident de mașină i-a viața unei fetițe de doar un an. Două mașini au intrat într-o coliziune puternică și s-au făcut praf. Scenele șocante au avut loc în Borănești, județul Ialomița.

Citeste si: Accident soldat cu patru răniți, printre care și doi copii, după impactul unui tir cu două autoturisme

O familie din Ialomița trece prin cumpăna vieții. Fetița lor a murit în urma accidentului suferit. În accidentul rutier au fost implicate alte patru persoane. Tragedia a avut loc în Borăneşti, judeţul Ialomiţa, pe DJ 201.

Citeste si: Două femei au murit într-un accident cumplit de mașină. Alte patru persoane, în stare gravă

Accident dezastruos în Ialomița

Tragedia s-a soldat cu patru victime.

Copila, de un an, a pierdut lupta cu viața, iar alte patru persoane, doi șoferi și două tinere, au suferit răni grave. Cu toții au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost duși la spital. Conform presei locale, tragedia a avut loc după ce mașinile conduse de doi tineri de 21 și 26 de ani s-au ciocnit puternic.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Povestea plină de durere a unui copil de patru ani. S-a trezit din comă, însă a rămas orfan de ambii părinți

La locul accidentului au ajuns mai multe echipaje de salvare: Detașamentul de pompieri Urziceni cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, o autospecială de primă intervenție și comandă, trei echipaje SAJ Ialomița, dar și o autospecială

de descarcerare. Victimele au fost scoase cu grijă dintre fiarele contorsionate.

Autoritățile ajunse la fața locului au transmis că în total au fost găsit cinci victime, iar două dintre ele încarcerate și în stare de semiconștiență.

Citeste si: Șoferița care a omorât două fete în cartierul Andronache, trimisă în judecată

Copilă, de un an, moartă în accident.
[Sursa foto: spynews]

„O victimă, minor, a intrat în stop cardio-respirator și a fost transportată de urgență la spital. După monitorizare și acordarea măsurilor de prim ajutor și celelalte patru victime, ce prezentau multiple traumatisme, au fost transportate la spital de către echipajele medicale”, au transmis reprezentanții de la ISU Ialomița.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI