Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier în Argeş: Şase persoane au ajuns la spital

Accident rutier cumplit a avut loc în judeţul Argeş, dumunică după amiază: Şase persoane au ajuns la spital.

Andreea Stoica,

Accident rutier în Argeş

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Şase persoane, printre care doi copii, au fost rănite într-un accident care s-a produs duminică după amiază, în judeţul Argeş, şi în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, accidentul rutier a avut loc în comuna Băileşti, satul Băjesti. În unul dintre autoturisme se aflau cinci persoane, în timp ce în celălalt se aflau şoferul şi un pasager.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Tragedie uriașă. Patru persoane au murit pe loc după ciocnirea frontală a mașinii lor cu un TIR

Şase răniţi

Şase dintre persoanele implicate au fost rănite, fiind preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spital. Printre victime se numără şi doi copii.

Citeste si: Accident devastator în Constanța. Cinci victime în urma impactului

Echipajul SMURD a preluat pe unul dintre şoferi, bărbat, cu vârsta de 33 ani, care a suferit politraumatisme şi este transportat la spital, iar celelalte victime nu au suferit leziuni deosebite şi au fost preluate de două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI