Un accident cu două microbuze și o mașină a avut loc în Borș, Bihor. În acest caz, nouă persoane au fost transportate la spital.

Cum s-a petrecut evenimentul?

În urma unui accident rutier produs la Borș, Județul Bihor, în care se aflau 17 persoane, nouă persoane au fost transportate la spital.

Joi dimineață, potrivit ISU Bihor, pompierii militari au acționat pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs în Borș. 

Accidentul a fost anunțat la ora 5:35 în dispeceratul ISU Bihor. Trei echipaje de pompieri militari au fost mobilizate, cu o autospecială de victime multiple, o ambulanţă SMURD tip B2 şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă, echpajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea şi autospeciala medicului de urgenţă. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

”Cele 17 persoane au fost evaluate de echipajele medicale, 9 dintre acestea, care prezentau răni uşoare (cod verde medical) fiind asistate medical şi transportate la spital”, a transmis ISU Bihor.

Citește și: VIDEO- Striviți de limitatorul de viteză. Bara metalică a fost agățată de un camion cu un transport agabaritic, apoi s-a prăbușit peste o mașină și a ucis o femeie

Carambol în Pasajul Unirii! Traficul a fost blocat după ce un bărbat a făcut accident

Un accident teribil a avut loc miercuri în Pasajul Unirii din Capitală. Un șofer în vârstă de 24 de ani a pierdut controlul volanului și a intrat în parapeții despărțitori.

Filmul accidentului din Pasajul Unirii

Atunci, o mașină s-ar fi oprit, cel mai probabil pentru a acorda ajutor șoferului, iar atunci un alt autoturism a intrat în coliziune.

După cele întâmplate, traficul a fost blocat complet.

Din păcate, o persoană aflată pe partea carosabilă a fost rănită de șoferul de 20 de ani. 

”La data de 24 ianuarie a.c., în jurul orei 01.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație în Pasajul Unirii. Astfel, s-a stabilit faptul că un autovehicul condus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, care se deplasa în Pasajul Unirii, dinspre Piata 1 Decembrie 1918, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapeții desparțitori ai pasajului, autoturismul ramânând imobilizat in banda II de circulație.

Imediat după producerea evenimentului, un alt participant la trafic a oprit autovehiculul pe care îl conducea în banda I de circulație, în paralel cu autovehiculul avariat, pentru a vedea ce s-a întâmplat, moment în care un al treilea vehicul condus de un bărbat în vârstă de 20 de ani, care se deplasa în aceeași direcție de mers a intrat în coliziune cu autoturismul oprit ”, a transmis Brigada Rutieră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si