Cinci persoane au fost implicate într-un accident rutier, între Reșița și Lupac, în județul Caraș-Severin.

Patru persoane din cele cinci au fost transportate la spital. A fost nevoie de intervenția unui elicopter SMURD, care a preluat una dintre victime și a transportat-o la un spital din Timișoara.

Cum s-a produs accidentul rutier?

Potrivit primelor cercetări, un tânăr de 23 de ani care conducea un autoturism din direcția Reșița către Lupac ar fi intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula din direcția opusă, condus de un

bărbat de 74 de ani.

Citește și: O mașină de Poliție s-a răsturnat în Sighișoara. Cea care a provocat accidentul are 23 de ani

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma coliziunii, ambele mașini au fost proiectate în afara părții carosabile. Din accident a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a altor doi pasageri, în vârstă de 37, respectiv 61 de ani. Toți patru au fost transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Șoferii au fost testați cu aparatul alcooltest, iar în urma rezultatelor s-a stabilit că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii continuă cercetările.

Ce au transmis autoritățile

„Accident rutier pe DJ581, între localităţile Reşiţa şi Lupac. În accident au fost implicate două autoturisme. La faţa locului a intervenit Detaşamentul de Pompieri Reşiţa cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La intervenţie s-a deplasat şi elicopterul SMURD Caransebeş şi 2 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean”, a transmis ISU Caraş-Severin. 

„Toate cele cinci victime au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior trei dintre acestea au fost transportate la UPU Reşiţa, două de către echipajul SAJ şi una de către echipajul SMURD. Cea de-a patra victimă, a fost preluată de către elicopterul SMURD, pentru a fi transportată la Timişoara”, a mai precizat ISU Caraş-Severin.

Citește și: VIDEO- O fetiță de 6 ani a fost rănită grav după ce a fost lovită de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Al cincilea bărbat implicat în accident nu a necesitat transportul la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si