Un accident rutier a avut loc vineri, în Galați. În urma evenimentului rutier, două tinere s-au răsturnat cu mașina și au căzut de pe un pod. 

La locul accidentului s-au deplasat mai multe echipaje de medici şi poliţişti dar şi un elicopter SMURD. Cele două victime au fost transportate de urgenţă la spital. Din cauza impactului, tinerele s-au ales cu multe leziuni, spun medicii.

Pe numele şoferului vinovat, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și: Un taximetrist beat, cu pasageri în mașină, a lovit 3 muncitori care lucrau la un macaz, în Iași: „A bubuit deodată!”

Un taximetrist beat lovit 3 muncitori care lucrau la un macaz, în Iași

Un taximetrist s-a urcat beat la volan și a provocat haos în jurul lui. Bărbatul a fost la doar un pas de a provoca o tragedie de proporții.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Șase persoane au fost foarte aproape de a-și pierde viața. Este vorba chiar despre el, doi pasageri din taxi și trei muncitori, care lucrau la un macaz al liniei de tramvai.

Taximetristul a pierdut ulterior controlul volanului și a intrat cu viteză în mașina companiei de transport public, pe care a împins-o cu putere.

Două persoane au ajuns cu răni grave la spital.

Taximetristul avea pasageri în mașina la momentul la care circula haotic pe linia de tramvai.

Muncitorii care reparau macazul au încercat să îl avertizeze pe bărbat atrăgându-i atenția.

Citește și: VIDEO- Accident între taxi și o mașină care efectua lucrări de infrastructură, la Iași. Mai multe persoane au ajuns la spital

„I-am făcut semn să încetinească sau să ocolească. Şi nici o reacţie din partea lui. Direct în maşină! Normal că avea viteză, dacă e împinsă maşina în bordură! Toţi eram afară, dacă eram înăuntru nu mai scăpam niciunul”, au spus aceștia potrivit  observatornews.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si