Autoutilitara cu lemne s-a răsturnat, vineri, în curtea unei case din Plopşoru, judeţul Gorj. Un bărbat a fost transportat la spital.

O autoutilitară încărcată cu material lemnos s-a răsturnat în curtea unui imobil

”Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din comuna Bâlteni, a condus pe DN 66 o autoutilitară încărcată cu material lemnos, iar în dreptul unui imobil din comuna Plopşoru, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard.

În urma coliziunii, materialul lemnos s-a răsturnat, lovind un bărbat de 48 de ani, din comuna Plopşoru”, a transmis IPJ Gorj.

Citește și: VIDEO- Un șofer a făcut praf 8 mașini parcate în centrul Sibiului și s-a făcut nevăzut

Un bărbat lovit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Accident rutier la Sibiu: trei mașini și o motocicletă au fost implicate

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. 

Accident rutier la Sibiu: trei mașini și o motocicletă au fost implicate

Trei maşini şi o motocicletă au fost implicate într-un accident în municipiul Sibiu, în urma căruia un tânăr de 16 ani a fost rănit.

Citește și: Bătaie în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal

Accidentul rutier a avut loc, vineri, la intersecţia străzilor Bâlea cu Nicolae Titulescu, din municipiul Sibiu, și a fost provocat de un șofer în vârstă de 84 de ani.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea spre strada Constituţiei, pe banda 2, un sibian în vârstă de 84 de ani, a virat la stânga, spre strada N. Titulescu, a acroşat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V Aaron – Constituţiei”, a transmis IPJ Sibiu.

Citește și: Cinci adolescenți din Olt au pulverizat o substanţă albă pe mai multe maşini parcate

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a ales cu traumatism de umăr, membre superioare şi mai multe contuzii, fiind transportat la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si