Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier în Gorj: o autoutilitară s-a răsturnat în curtea unei case

O autoutilitară care transporta material lemnos s-a răsturnat în curtea unei case. O persoană a fost rănită și transportată la spital.

Diana Bostan,

Camion cu lemne răsturnat


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoutilitara cu lemne s-a răsturnat, vineri, în curtea unei case din Plopşoru, judeţul Gorj. Un bărbat a fost transportat la spital.

O autoutilitară încărcată cu material lemnos s-a răsturnat în curtea unui imobil

”Poliţiştii au stabilit că un bărbat de 29 de ani, din comuna Bâlteni, a condus pe DN 66 o autoutilitară încărcată cu material lemnos, iar în dreptul unui imobil din comuna Plopşoru, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un gard. În urma coliziunii, materialul lemnos s-a răsturnat, lovind un bărbat de 48 de ani, din comuna Plopşoru”, a

transmis IPJ Gorj.

Citește și: VIDEO- Un șofer a făcut praf 8 mașini parcate în centrul Sibiului și s-a făcut nevăzut

Un bărbat lovit a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Accident rutier la Sibiu: trei mașini și o motocicletă au fost implicate

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Șoferul autoutilitarei a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Acesta este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă. 

Accident rutier la Sibiu: trei mașini și o motocicletă au fost implicate

Trei maşini şi o motocicletă au fost implicate într-un accident în municipiul Sibiu, în urma căruia un tânăr de 16 ani a fost rănit.

Citește și: Bătaie în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal

Accidentul rutier a avut loc, vineri, la intersecţia străzilor Bâlea cu Nicolae Titulescu, din municipiul Sibiu, și a fost provocat de un șofer în vârstă de 84 de ani.

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea spre strada Constituţiei, pe banda 2, un sibian în vârstă de 84 de ani, a virat la stânga, spre strada N. Titulescu, a acroşat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V Aaron – Constituţiei”, a transmis IPJ Sibiu.

Citește și: Cinci adolescenți din Olt au pulverizat o substanţă albă pe mai multe maşini parcate

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a ales cu traumatism de umăr, membre superioare şi mai multe contuzii, fiind transportat la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI