Accidentul s-a produs sâmbătă seara, pe Şoseaua Nordului din Ploieşti. Potrivit autorităților, femeia în vârstă de 40 de ani și fata sa, în vârstă de 6 ani, au fost accidentate în timp ce traversau strada. La volan se afla un șofer de 24 de ani. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a arătat că acesta nu a consumat alcool.

Accident rutier în Ploiești. O mamă și fiică au fost lovite din plin pe trecerea de pietoni

Accident rutier în Ploiești. O mamă și fiică au fost lovite din plin pe trecerea de pietoni

[Sursa foto: FotoJet]

Mama și fiica se aflau pe trecerea de pietoni

Potrivit martorilor, cele două se aflau pe trecerea de pietoni, însă șoferul a intrat pe linia de tramvai cu viteză, lovindu-le.

Citește și: VIDEO| Ultimul mesaj pe care l-a lăsat Cristian fostei sale soții, înainte de a-și pune capăt zilelor. ,,Când vei citi acest mesaj, nu voi mai fi”

În ceea ce privește starea femeii, aceasta se află în stare gravă. Ambele au fost transportate de urgență la spital.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, Violeta Tănase, a declarat duminică faptul că femeia a suferit o fractură la un cot, o altă fractură la gleznă, un traumatism toracic şi este internată la Secţia de ortopedie a spitalului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetiţa, care a fost transportată tot la Spitalul Judeţean de Urgenţă, avea un traumatism cranio-cerebral şi o fractură la un picior. A fost transferată pentru internare la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti.

Doi tineri la un pas de moarte după ce s-au răsturnat cu mașina

Un eveniment dramatic s-a produs noaptea trecută în localitatea Odoreu, din județul Satu Mare. Doi tineri de 20 de ani s-au aflat la un pas de a-și pierde viața, după ce s-au răsturnat cu mașina.

Coliziunea s-a produs pe raza localității Odoreu. Un autoturism a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se. Incidentul a avut loc în jurul orei 01:00 noaptea.

Citește și: Tânără în vârstă de 25 de ani, la un pas să își piardă viața. A căzut 100 de metri, într-o prăpastie din Munţii Bucegi

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, cu 8 subofițeri.

În urma acestui incident au rezultat două victime, cu vârste de aproximativ 20 de ani. Acestea au fost evaluate la locul solicitării, fiind conștiente, cooperante și neîncarcerate. Ulterior, una din victime a fost transportată la Spitalul Județean Satu Mare.
Echipajul de pompieri a continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI. 

Citește și: O mașină a fost proiectată de microbuz, într-un parapet. Opt minori au fost implicați în accident

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si