ISU Sibiu a intervenit de urgență pe A1 sensul de mers către Sebeș, la un accident rutier în care au fost implicate 3 autovehicule.

Trei echipaje SMURD au fost mobilizate la fața locului. De asemenea, a fost mobilizat și un echipaj SMURD cu medic și o autospecială de stingere cu modul de descarcerare.

Două persoane au rămas blocate în unul din autoturisme. Acestea au fost extrase în siguranță de pompieri, și evaluate medical, fiind conștiente.

Un bărbat în vârstă de 54 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost transportat la UPU Sibiu conștient cu un traumatism la coloană.

Trei copii și trei adulți, răniți în urma unui accident rutier

În urma unui accident rutier petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, șase persoane, dintre care trei copii au ajuns la spital.

Pompierii militari ai Detașamentului Suceava au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2, cu sprijinul a patru echipaje SAJ.

În urma evenimentului rutier, șase persoane, dintre care 3 copii, au ajuns la spital. Aceștia vor avea parte de investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Accident rutier cu nouă victime, printre care și un copil

Nouă persoane, implicate într-un accident rutier produs în Caraş Severin.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Trei dintre victime au fost duse la spital. Printre răniţi se numără şi un copil. 

Un grav accident rutier a avut loc,  sâmbătă, pe drumul naţional 6, în judeţul Caraş Severin, fiind implicate un microbuz, un autoturism şi un TIR. În urma evenimentului autotrenul s-a răsturnat.

Cinci persoane au primit îngrijiri medicale, trei dintre ele, între care un copil, fiind duse la spitale. 

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Accidentul rutier s-a produs pe DN 6, pe raza localităţii Bucoşniţa, unde un autotren, un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit.

În urma evenimentului, TIR-ul a ieşit de pe şosea, răsturnându-se pe o parte. 

Şoferul autotrenului a fost grav rănit, el fiind preluat de un elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Timişoara.

Alte patru persoane au primit îngrijiri medicale la locul accidentului. Două dintre acestea au fost preluate cu ambulanțele şi duse la spitalul din Caransebeş.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Două persoane au decedat în urma unui grav accident, la ieșirea din București

Printre victimele duse la spital se numără un copil. Celelalte două persoane care au primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu au avut nevoie să fie transportate la spital, sunt de asemenea minore.

În urma accidentului traficul rutier a fost blocat zeci de minute.

Citește și: „Unde e băiatul meu?”. Doi tineri și-au pierdut viața din cauza vitezei amețitoare. Accident de proporții, pe Șoseaua Alexandriei

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si