Salvatorii au asigurat mașina pentru a nu cădea de pe versant și pentru a putea evacua victimele în siguranță.

Trei persoane au fost implicate într-un accident rutier produs la circa 5 kilometri de staţiunea Stâna de Vale

Patrula S.J. Salvamont-Salvaspeo Bihor care asigură permanenţa în zona staţiunii Stâna de Vale- masiv Bihor-Vlădeasa, la solicitarea IJSU "Crişana" Bihor, intervine la un accident rutier, cu 3 victime, produs la circa 5 km de staţiune, alături de echipajele ISU şi SMURD ”,

au anunţat, duminică, salvamontiştii.

Citește și: Un șofer din Argeș a rănit cu mașina un biciclist. Bărbatul a fost identificat

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Potrivit autorităților, la fața locului a fost chemat să intervină și un elicopter SMURD, dar care a fost întors din drum, victimele nefiind grav rănite.

Ce au declarat autoritățile

Fiind prima echipă de intervenţie ajunsă la faţa locului, salvatorii montani au trebuit întâi să asigure autovehiculul răsturnat pentru a prevenii alunecarea acestuia pe versant şi să deschidă o cale de acces, în siguranţă, spre vehicul.

Citește și: VIDEO- Șofer de TIR băut, oprit de către polițiștii din Bacău

Ulterior, medicul echipei, voluntar în cadrul SJ Salvamont-Salvaspeo Bihor, alături de medicii echipajelor SMURD şi SAJ, ajunse la faţa locului, au procedat la evaluarea victimelor şi acordarea primului ajutor”, au mai prcizat salvamontiştii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si