”Pe DN 6 Timişoara-Lugoj, la intrare în localitatea Remetea Mare, judeţul Timiş, un autoturism a colizionat frontal un autotren, transmitte Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Cinci persoane au fost rănite, iar două dintre acestea se află în stare gravă

Conform primelor date de la fața locului, cinci persoane care se aflau în autoturism au suferit leziuni, dintre care două sunt rănite grav.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Citeste si: Grav accident în Giurgiu: O maşină s-a răsturnat peste un gard, iar un stâlp metalic a străpuns habitaclul. Șoferul şi pasagera au scăpat cu viaţă

Cel puţin 34 de persoane au murit şi alte 60 au fost rănite în două accidente rutiere, pe o autostradă din Turcia

Sâmbătă, cel puţin 34 de persoane au murit şi alte aproape 60 au fost rănite în două accidente rutiere care au avut loc la câteva ore distanţă în sud-estul Turciei.

O ambulanţă, o maşină de pompieri şi un vehicul al unei echipe de jurnalişti, care se deplasase la locul accidentului,  au fost lovite frontal de un autocar de pasageri care circula pe aceeaşi autostradă. Trei salvatori, trei pompieri şi doi jurnalişti de la agenţia de presă turcă Ilhas se numără printre cei 15 morţi, conform agenţiei de presă turcă DHA.

Citeste si: Război în Ucraina, ziua 178. O dronă a lovit sediul flotei ruse de la Marea Neagră, din Sevastopol

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

/www/cdn.knd.ro/media/521/2863/1688/20246236/1/accident-turcia-2.jpg

După doar câteva ore, alte 19 persoane au murit şi 26 au fost rănite la 250 de kilometri spre est într-un accident în care au fost implicate un vehicul de transport de marfă şi mai multe autoturisme, a anunțat ministrul turc al Sănătăţii, Fahrettin Koca.

Citeste si: Un polițist a fost rănit în urma unei urmăriri în trafic. Unul dintre conducători a fost găsit drogat

"Numărul persoanelor care şi-au pierdut viaţa în accident(...) a crescut, din păcate, la 19. Numărul răniţilor este de 26, dintre care şase în stare gravă”, a precizat ministrul turc al Sănătății pe Twitter, după ce iniţial anunţase 16 decese.

"Accidentul s-a  produs după ce şoferul camionului nu a mai putut frâna şi a intrat  în mulţime în Derik”, în provincia Mardin, a mai adăugat Fahrettin Koca.

Citeste si: Trupul neînsuflețit al unui tânăr de 18 ani, dispărut joi în apele Dunării, a fost găsit

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si