Trei persoane au fost rănite, în urma unui accident rutier ce s-a produs, în această dimineață, pe strada Principală din localitatea Vărăști.

Ce au anunțat autoritățile

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit inconștient. Echipajul de pompieri care a ajuns la locul evenimentului i-a acordat primul ajutor. Ulterior, acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat de urgență la un spital din capitală.

Citește și: Accident grav, în Buzău. Un tânăr și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite

Un alt bărbat în vârstă de 80 de ani și o adolescentă de 17 ani au fost preluați de ambulanțe și transportați la spital. La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Colibași, cu o autospecială de stingere dotată cu modul de descarcerare, elicopterul SMURD și două ambulanțe SAJ și SABIF.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier în Dâmbovița: trei tineri au fost răniți pe DN 71

Citește și: Doi copii au fost răniți într-un accident rutier, după ce mama lor a urcat băută la volan

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateriile autoturismelor și au acționat pentru sablarea părții carosabile. Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări.

Citește și: Prima reacție a familiei bărbatului care a murit în accidentul de la Pasajul Unirii: „Noi trăim o dramă”. Au fost rănite alte 22 de persoane în incident

Citește și: Sora bărbatului care a pierit în tragedia de la Pasajul Unirii, rupe tăcerea! Femeia este răpusă de durere: „Noi trăim o dramă. Vreau să trimită psiholog pentru copii, pentru mama noastră”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si