Accidentul s-a produs, marți seară, în apropierea gării din municipiul Alba Iulia. Pompierii au intervenit imediat.

Un autocar cu 55 de pasageri a derapat la Alba Iulia

La locul accidentului au intervenit cei de la ISU Alba pentru a stabiliza autocarul și pentru a evacua pasagerii.

Citește și: Un șofer din Constanța a mușcat un polițist de deget și pe altul l-a lovit cu capul, după ce a fost prins fără permis

”În autocar sunt 55 de pasageri, fără victime. Autocarul a fost stabilizat. Se procedează la evacuarea persoanelor din autocar”, a transmis ISU Alba.

Accident rutier grav la ieșire din Timișoara, spre autostrada A1. Două persoane au fost declarate decedate

Două persoane au murit și o a treia a fost rănită ușor, în urma unui accident rutier care a avut loc la ieșirea din Timișoara, spre autostrada A1. Evenimentul rutier a avut loc între un autoturism și un tir.

Citește și: Bărbat salvat de la moarte de vecinul său. Acesta a bătut în podea pentru a cere ajutor

Persoana rănită beneficiază de îngrijiri medicale la fața locului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

ISU Timiș a intervenit, în cursul zilei de marți, pentru a acorda primul ajutor într-un accident rutier grav, care a avut loc la ieșirea din comuna Dumbrăvița. 

de lângă Timișoara, spre autostrada A1.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Timişoara cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin intervine şi o ambulanţă SAJ”,

a transmis ISU Timiş.

Citește și: Accident cu nouă victime. Două autoturisme și un microbuz s-au ciocnit

În accident au fost implicate un autoturism şi un autotren, cu 4 persoane implicate. 

„În urma evenimentului au rezultat 3 victime, dintre care, 2 persoane, încarcerate în autoturism, au fost declarate decedate. În autotren se aflau 2 persoane, dintre care, un bărbat, primeşte îngrijiri medicale la locul evenimentului”, a mai precizat ISU Timiş.

Cum s-a produs accidentul

Un bărbat în vârstă de 64 de ani care a condus un autoturism pe DJ691, dinspre localitatea Giarmata spre localitatea Dumbrăvița din județul Timiș,  a efectuat manevra de depășire și a intrat în coliziune cu un autotren condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani, care circula regulamentar, din sensul opus de mers. 

Citește și: VIDEO- Un polițist din Huedin a șicanat mai mulți participanți la trafic prin manevre extrem de periculoase. Imagini incredibile de pe „drumul morții”

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact cum a avut loc accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si