Un nou accident rutier  la Giurgiu. O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni, lângă o pasarelă, la ieșire din oraș.

Citeste si: VIDEO| Mașină cu asistați social a Primăriei Vernești, implicată într-un grav accident rutier 

Victima a fost lovită de un autoturism, pe trecerea de pietoni din zona Pasarelă.

Accident pe trecerea de pietoni în Giurgiu

Accident la Giurgiu.

[Sursa foto: Facebook]

Aceasta a fost transportată la Spital Județean, potrivit martorilor.

Ce au transmis autoritățile

„Astăzi, 8 aprilie a.c., la ora 11:17, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că pe Șoseaua București din municipiul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autoturism.

Încă urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unei femei, de 78 ani, care era angajată în traversarea străzii.”

Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Conducătorul auto, o femeie de 45 de ani, din municipiul Giurgiu a fost testată cu aparatul Drager, care a indicat valoarea 0.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a declarat, pentru “Giurgiuveanul”, agent de poliţie Corina Cioplea, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Accident pe trecerea de pietoni în Giurgiu

O femeie a fost lovită pe trecerea de pietoni.

[Sursa foto: Facebook]

Accident cumplit în Dolj. O femeie a murit după ce a traversat neregulamentar

Clipe șocante în Dolj. O femeie de 65 de ani a murit după ce fost lovită de o mașină. Se pare că victima a trecut neregulamentar.

Incidentul a avut loc pe un drum principal din Dolj. Victima a fost lovită mortal de un autoturism. În acele momente trecea strada neregulamentar. Șoferul este un tânăr de 20 de ani.
El a încercat să evite accidentul, însă a fost prea târziu.

Citeste si: Accident cu 7 mașini pe DN1, la ieșirea din București

Femeia voia să meargă în vizită la o vecină și a traversat strada neregulamentar. În acel moment o mașină care venea cu viteză a spulberat-o.

Clipe tragice pentru femeia din Dolj. Vizita unei vecine i-a adus moartea. Victima mergea des în vizită la o vecină cu care se înțelegea bine. Pentru a nu se mai duce la trecerea de pietoni, aceasta a deci să traverseze neregulamentar.

Ea s-a asigurat că drumul este liber, însă un tânăr de 20 de ani, care mergea cu viteză a apărut imediat și a lovit-o din plin.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Șoferul s-a dat speriat jos de la volan și a sunat la 112. El a încercat să evite accidentul, dar nu a reușit.

Citeste si: O bunică și nepoata ei, refugiate din Ucraina, lovite de o mașină pe trecerea de pietoni

La locul accidentului a sosit un echipaj de salvare, dar și Poliția. Cadrele medicale au resuscitat-o minute bune, apoi au transportat-o de urgență la spitalul Băileşti. Acolo medicii au decis să o transfere la Craiova. Femeia a murit pe drum, iar medicii i-au constatat decesul.

Poliția a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Șoferul a fost testat, iar polițiștii au constatat că nu a consumat alcool. Tragicul impact a fost surprins de camerele de supraveghere, urmând ca polițiștii să stabilească cu certitudine cum s-a întâmplat tragedia.

Citeste si: Accident mortal în Câmpina! Un adolescent de 17 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si