Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier la Roșiori de Vede. Două persoane au decedat

Două persoane au murit în această după-amiază într-un accident care a avut loc la intersecţia DN 6 cu DJ 612A, în Roșiori de Vede.

Madalina Grigore,

Accident rutier într-o intersecție din Roșiori de Vede.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunțat că traficul este blocat pe ambele sensuri de mers, urmând să fie reluat în aproximativ o oră. 

    Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

    Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

    Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

    Citeste si: Un bărbat a fost înjunghiat de către iubita sa. Medicii i-au cusut inima în timp ce bătea

    Ce au declarat autoritățile„Din păcate, în urma accidentului, cei doi pasageri din autoturism, un bărbat şi o femeie, de 68, respectiv 67 de ani, şi-au pierdut viaţa, decesul fiind declarat de personal medical al SAJ Teleorman. Cele două victime au fost scoase din caroseria deformată de către pompierii militari roşioreni, cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, aceştia asigurând la faţa locului şi măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor. Cazul a rămas în atenţia autorităţilor competente pentru cercetări”, au spus reprezentanții ISU Teleorman.

    Citeste si: Autobuz căzut în prăpastie: cel puțin 26 de morți, în Pakistan

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI