Pompierii militari de la Suceava au intervenit, vineri, în jurul orei 14.00, în comuna Șcheia, unde s-a anunțat un accident cu implicarea unui autoturism și a unui utilaj- motostivuitor.

Mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile

Pompierii militari au intervenit la fața locului cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD), cu sprijinul unui echipaj al SAJ Suceava.

Citește și: Un tânăr de 20 de ani a ajuns în stare critică la spital după ce s-a răsturnat cu maşina. Șoferul a pierdut controlul volanului

Autoturismul s-a răsturnat pe o parte, cele două persoane ieșind singure și fără a fi rănite.

Cei doi pasageri din autoturism au fost evaluați medical și s-a constatat că nu au leziuni care să necesită transportul la spital.

Accident rutier grav în Iași. O ambulanță a fost implicată

Polițiștii au fost sesizați astăzi cu privire la provocarea unui accident rutier în care a fost implicată și o ambulanță, aflată în timpul unei intervenții. Mai multe echipaje au intervenit la locul accidentului și au acordat îngrijiri medicale persoanelor rănite.

Citește și: O fetiță de patru ani, dispărută din curtea casei, a fost găsită moartă pe malul brațului Sulina

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La data de 11 iulie, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, ce a avut loc pe DN 28 B, pe raza comunei Ceplenița, din județul Iași.

Citește și: Francesca s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a deveni mamă. Avea doar 27 de ani

În tragicul accident a fost implicată o ambulanță care circula cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, fiind în timpul unei intervenții. Aceasta a fost lovită de un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate, intrând astfel în coliziune directă cu aceasta.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

2 persoane au fost rănite

În urma impactului, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.

Citește și: Un copil de 13 ani a murit, după ce a fost lovit de o mașină pe un drum din Prahova

Autoritățile au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de "vătămare corporală din culpă". De asemenea, cercetările continuă în vederea soluționării accidentului.

Nu se cunosc mai multe detalii în acest moment.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si