Accidentul rutier a avut loc, vineri, la intersecţia străzilor Bâlea cu Nicolae Titulescu, din municipiul Sibiu, și a fost provocat de un șofer în vârstă de 84 de ani.

Trei maşini şi o motocicletă au fost implicate într-un accident în municipiul Sibiu

”Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bâlea spre strada Constituţiei, pe banda 2, un sibian în vârstă de 84 de ani, a virat la stânga, spre strada N.

Titulescu, a acroşat un autoturism condus pe banda 2 a sensului opus, a intrat în coliziune apoi cu o motocicletă condusă pe banda 1 a sensului opus, iar în urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un alt autoturism condus pe banda 2 a sensului V Aaron – Constituţiei”, a transmis IPJ Sibiu.

Citește și: Bătaie în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a ales cu traumatism de umăr, membre superioare şi mai multe contuzii, fiind transportat la spital.

Bătaie în trafic pe o stradă din Târgu Jiu. Polițiștii au deschis un dosar penal

Polițiștii din Gorj au deschis un dosar penal după ce doi bărbați s-au bătut din cauza unei neînţelegeri în trafic pe o stradă din Târgu Jiu.

Citește și: Cinci adolescenți din Olt au pulverizat o substanţă albă pe mai multe maşini parcate

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma scandalului, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire. Totul a pornit de la o neînțelegere în trafic.

Citește și: VIDEO- Doi polițiști au fost prinși în flagrant, în centrul Capitalei, când luau mită

Cei doi bărbați și-au împărțit pumni și picioare preț de câteva minute, iar poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale Gorj s-au autosesizat.

Incidentul avut loc în zona Colegiului Naţional Spiru Haret, după ce un şofer nu a acordat prioritate la o trecere pentru pietoni.

Citește și: VIDEO- Revoltător! Un dispecer din Brăila este acuzat că ar fi ignorat o pacientă: „Descurcați-vă, doamnă!”

În scandal au fost implicați un bărbat în vârstă de 37 de ani și unul în vârstă de 43 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si