Close sidebar
Close sidebar

Accident rutier cumplit de 1 decembrie. Un tânăr de 19 ani a murit

Un accident devastator s-a petrecut noaptea trecută pe o șosea din România. Un șofer, în vârstă de 19 ani, a pierit după ce s-a izbit violent de un stâlp.

Georgiana Balaban,

Accident grav la Hunedoara.

[Sursa foto: IPJ Hunedoara]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Pompierii Detașamentului Orăștie au intervenit în această noapte între localitățile Orăștie și Căstău la un eveniment rutier.

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abandonată pe un câmp, după un accident rutier provocat de prietenul ei

Martorii spun că tânărul de 19 ani, aflat la volanul autoturismului s-ar fi angajat în efectuarea manevrei de depășire a unui alt autoturism, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp amplasat lângă un imobil.

Cum s-a produs tragedia

Impactul a fost atât de violent încât șoferul a fost proiectat în afara autoturismului, pe partea carosabilă. La locul accidentului, au ajuns rapid pompierii și au constatat faptul că tânărul a suferit multiple traumatisme, fiind găsit în stare de inconștiență.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește și: Tragedie în Italia! O româncă s-a stins din viață la spital după ce a fost victima unui accident cumplit

Citește și: Bărbatul de 83 de ani din Argeș care a lovit un biciclist și apoi a accidentat mortal doi pietoni a fost reținut

Paramedicii SMURD i-au aplicat manevrele de resuscitare, însă din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier, fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Carambol cu 4 mașini în parcarea unui mall din București, în zona Băneasa. Video

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI