Un bărbat a provocat un accident rutier mortal în Satu Mare, în urma căruia un șofer a murit, iar un copil de 5 ani a fost rănit. Responsabilul de evenimentul rutier a fost reținut de procurorii din Satu Mare.

Acesta avea o alcoolemie de 1,63 g/l la prima probă, iar la a doua probă a ieșit 1,40 g/l alcool pur în aerul expirat.

Citește și: Vlad Pascu rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă

Cum s-a petrecut totul

Potrivit anchetatorilor, miercuri seară, bărbatul conducea un autovehicul pe podul Decebal din municipiul Satu Mare, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de circulație, lovind din lateral un alt autoturism.

„Pentru a evita impactul, conducătorul autoturismului marca Mercedes a virat la dreapta, astfel că autoturismul marca Volkswagen Touareg, condus de către inculpat, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Audi Q5, acesta din urmă fiind proiectat în parapetul din partea stângă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului autoturismului marca Audi Q5 şi vătămarea corporală a unui minor în vârstă de cinci ani, fiul conducătorului autoturismului marca Volkswagen Touareg- aflat pe bancheta din spate”,

au transmis procurorii. 

Șoferul care a provocat evenimentul rutier avea o concentrație alcoolică de 1,63 g/l alcool pur în aerul expirat, la prima probă. La a doua probă prelevată, concentrația alcoolică a fost de 1,40 g/l.

Bărbatul a fost testat inclusiv pentru depistarea substanțelor psihoactive în organism, dar rezultatul a fost negativ.

Acum, inculpatul este urmărit penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise sau a altor substanțe și ucidere din culpă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat Judecătoriei Satu Mare, în vederea aplicării măsurii arestului preventiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si