Accidentul rutier s-a petrecut în județul Mureș. Un TIR și un microbuz s-au ciocnit grav. Victimele sunt șase copii din corul bisericii și profesoara lor. Cu toții au ajuns la spital.

Citeste si: Un șofer a rămas încarcerat după ce a lovit o cisternă și a ricoșat în gard. A rupt și o conductă cu gaze

Cei șase copii și profesoara au fost transportați de urgență la spital, deoarece aveau răni grave în urma impactului.

Citeste si: Accident tragic la Cluj: Un TIR s-a răsturnat în afara străzii. Au fost găsite două victime

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Accidentul a avut loc între despărțirea dintre Câmpu Cetății și Sovata. În urmă cu o săptămână a mai avut loc un accident în același loc. Din cauza vremii, poleiul pe carosabil se formează destul de ușor, iar circulația aerului foarte rece favorizează ghețușul.

Teribil accident în Mureș

Șoferul care se ocupa de transportarea minorilor a declarat că TIR-ul a derapat în fața lui și nu a mai putut să facă nimic.

Citeste si: Tragedie în Bistrița-Năsăud. O femeie a fost lovită mortal de un autoturism condus de un tânăr de 22 ani

„Tirul a derapat în fața mea și eu nu am putut să fac nimic și am intrat direct în plin. Tirul venea din partea cealaltă și aveau curbă și în curbă era un pod, deoarece drumul era plin cu gheață și a derapat și am intrat în camion, în rezervorul camionului.

Era între Câmpu Cetății și Sovata și eu mergeam la Sovata la un cor și erau șase copii și o învățătoare și eu ca șofer. Impactul a fost puternic atunci când am lovit unde este rezervorul acestuia și s-a scurs toată motorina în drum. Bine că nu a luat foc. La 10:30 s-a întâmplat. Când venim spre Sovata e o cale ferată și în zona aceea este un pod și acolo întotdeauna este gheață. Atunci nu am mai avut ce să fac și am intrat în plin. Mai bine că nu am avut viteză că altfel ar fi fost și mai rău.'', a declara șoferul.

Vicaș Diana, medic rezident, a spus că trei pacienți sunt de cod galben, iar cinci pacienți de cod verde.

„Avem trei pacienți de cod galben, respectiv cinci pacienți de cod verde. Pacienții de cod galben au traumatism facial cu fractură de mandibulă, la prima vedere respectiv, fractura de membre inferioare. Restul sun răniți ușor.", a menționat medicul.

Citeste si: Intervenții chirurgicale ortopedice: Tipuri de operații și proceduri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si