UPDATE- În evenimentul rutier au fost implicate 3 autoturisme. Impactul dintre autovehicule a fost atât de violent, încât 5 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.
Patru dintre victime prezentau diferite leziuni si traumatisme, iar dupa ce au fost evaluate medical, trei victime au fost transportate cu ambulanțele la spitalele din Capitală. Cea de-a patra victimă, aflată în stare mai gravă, a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la spital.

După ce a primit îngrijiri medicale la fața locului, cea de-a cincea victimă a refuzat să meargă la spital.
Circulația rutieră a fost restricționată pe sensul de mers Ploiești- București, pentru a putea interveni elicopterul, dar şi pentru a permite polițiştilor să efectueze cercetarea la fața locului.
Polițiştii au deschis pe numele şoferului vinovat dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Patru persoane au fost rănite joi dimineaţă,  în urma unui accident în care au fost implicate trei maşini, în Otopeni, circulaţia rutieră fiind restricţionată pe sensul de mers Ploieşti- Bucureşti.

„Pe DN 1 Bucureşti- Ploieşti, localitatea Otopeni, judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme”, ​anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Din primele informaţii, sunt 4 victime, cu diferite leziuni, care sunt în evaluare medicală.

Citește și: Amenzile rutiere în 2023. Cât trebuie să scoți din portofel dacă încalci Codul Rutier

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Ploieşti- Bucureşti, valorile de trafic fiind ridicate.

Accident rutier la Constanța: trei mașini au intrat în coliziune

Un accident rutier a avut loc la Constanța. Trei autoturisme au intrat în coliziune, la ieşirea din localitatea Ovidiu. Un autoturism s-a răsturnat, iar șase persoane au refuzat transportul la spital.

Un accident rutier în care au fost implicate trei maşini a avut loc, miercuri dimineaţă, la ieşirea din localitatea constănţeană Ovidiu, iar una dintre acestea s-a răsturnat.

Citește și: Accident rutier grav în Vrancea: un tânăr a decedat după ce a intrat cu mașina în gard

„La locul accidentului au fost găsite 6 persoane conștiente, cooperante, care au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Constanţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri dimineaţa, la un accident rutier petrecut la ieşirea din localitatea Ovidiu către Mihail Kogălniceanu.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, trei echipaje SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: UPDATE: Circulaţia tramvaielor pe liniile 10 şi 21 a fost reluată

În accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat.

Citește și: Cine este românul care a fost izbit din plin de o mașină pe marginea unei autostrăzi din Italia. Bărbatul se întorcea de la o ieșire cu prietenii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si