Șoferul, un bărbat în vârstă de 52 de ani a fost transportat la un spital din Capitală. Accidentul s-a produs pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 15.

În accident au fost implicate un autotren şi un autoturism

" ISU Giurgiu a fost solicitat să intervină pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 15, pe sensul de mers spre capitală, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate un autotren, în care se afla doar conducătorul auto şi un autoturism, în care erau două persoane.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o unitate de terapie intensivă mobilă(UTIM) de la ISU Bucureşti-Ilfov', se arată într-un comunicat de presă, emis vineri, de ISU Giurgiu.

Citește și: Un șofer este căutat de polițiști, după ce nu a oprit la semnalele luminoase și se afla într-o mașină neînmatriculată

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Autoturismul a fost proiectat între glisierele mediane ale autostrăzii,iar şoferul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accidentul s-a produs pe A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 15

Șoferul de 52 de ani a fost preluat de UTIM şi transportat la un spital din capitală.

Celălalt șofer și o pasageră au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Citește și: Un bărbat, supărat că soția a fugit de acasă, amenință cu cuțitul într-un bloc din Capitală. Femeia a fost păcălită cu metoda ”soldatul american”

Cei de la ISU au luat toate măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si