Close sidebar
Close sidebar

Accident cumplit pe A2. Cinci victime în urma impactului

Un grav accident rutier a avut loc, astăzi 8 ianuarie 2021. Cinci persoane au fost rănite dintre care două au fost duse la spital.

Georgiana Balaban,

Accident rutier grav.

[Sursa foto: ISU Ialomița]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Două persoane au fost transportate la spital iar alte trei au fost monitorizate la faţa locului în urma unui accident care a avut loc sâmbătă pe Autostrada A2 la staţia de taxare, accident în care au fost implicate două autoturisme.

Citeste si: Tânără ucisă pe o trecere de pietoni din București

Ce au transmis autoritățile

Conform ISU Ialomiţa, din evenimentul rutier, în urma impactului dintre două autoturisme, au rezultat cinci victime conştiente din care una încarcerată. La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă, două echipaje din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, în sprijin două echipaje ale SAJ Ialomiţa- substaţia Feteşti. Echipajul de descarcerare a extras victima, ulterior toate cele cinci victime au fost monitorizate la locul intervenţiei de echipajele medicale.

Accident rutier de ultim moment pe A2.

[Sursa foto: ISU Ialomița]

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Două fete în vârstă de 17 ani au fost rănite într-un accident în Suceava

Citeste si: Povestea turistului accidentat salvat de propriul câine

Echipajele SAJ au preluat şi transportat două victime la Spitalul Municipal Feteşti, celelalte trei victime au refuzat transportul la spital. Pompierii au mai asigurat măsuri PSI la locul accidentului, precum şi sablarea carosabilului.

Citeste si: Un tată și fiica lui au murit într-un grav accident rutier, în Buzău. Bărbatul își conducea fata la aeroport: "Doamne, nu e drept!"

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI