Un autoturism, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat în afara părții carosabile, într-o baltă formată ca urmare a topirii zăpezii.

Accidentul rutier a avut loc pe raza localității Gorbănești 

La fața locului a ajuns un echipaj din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești. Pompierii au constatat că cele două persoane erau ieșite din mașină.

Citește și: Monica Odagiu, șoferița care a accidentat mortal un bărbat de 35 de ani, s-a iubit cu Dan Bittman: „S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac”

Cele două persoane aflate în mașină au refuzat transportul la spital.

Accident rutier în județul Giurgiu. Șoferul unui microbuz a intrat pe contrasens

Accidentul s-a produs chiar în comuna Malu, în urmă cu puțin timp. Potrivit martorilor, șoferul, un bărbat din Vedea, care se afla la volanul unui microbuz de transport persoane, pe ruta Giurgiu- Alexandria, ar fi pierdut controlul şi ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi lovit un autoturism parcat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Monica Odagiu este devastată după ce a accident mortal un bărbat: ”Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

În momentul accidentului, în microbuz nu se aflau pasageri. Șoferul a fost rănit în urma impactului violent. Sosiți la fața locului, medicii de la SAJ Giurgiu au preluat victima şi după ce au stabilizat-o, au transportat-o la spital pentru investigații amănunțite.

Citește și: Accident rutier în județul Giurgiu. Șoferul unui microbuz a intrat pe contrasens

Între timp, la locul accidentului, pompierii de la Detaşamentul Giurgiu au intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă şi au asigurat măsurile PSI.

Colegii lor, polițiştii de la IPJ Giurgiu au făcut cercetarea la fața locului şi au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si