Potrivit ISU Giurgiu, accidentul a avut loc joi seară, pe DN5, în zona Bibița, pe sensul de mers către Giurgiu.

O persoană a ajuns la spital în urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și două SAJ.

Citește și: FOTO- Incendiu într-o localitate din Timișoara: flăcările s-au manifestat la un autoturism electric

Conducătorul autoturismului implicat în accident a fost rănit și transportat la spital cu o ambulanță. Alte două persoane au refuzat transportul la spital.

Citește și: FOTO- Imagini revoltătoare surprinse pe DN 1: o femeie se afla la volan cu un copil mic în brațe

”Cazul a rămas în atenția Poliției pentru cercetări”, au declarat reprezentanții ISU Giurgiu.

Accident rutier grav, urmat de un incendiu. Opt mașini au fost distruse

Un accident rutier urmat de incendiu la un TIR care transporta autoturisme noi a avut loc în Hunedoara. Toate cele opt maşini au fost distruse.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Incendiu la acoperişul unui bloc din Haţeg: o persoană a fost intoxicată cu fum

Un TIR care transporta opt autoturisme noi a fost implicat, joi după-amiază, într-un accident rutier, pe DN 7, în localitatea hunedoreană Gothatea, autovehiculul răsturnându-se şi fiind cuprins de un incendiu. Toate cele opt mașini au fost distruse.

Citește și: Accident rutier grav, urmat de un incendiu. Opt mașini au fost distruse

„Pompierii hunedoreni au intervenit, în această după-amiază, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit din cauza unui accident rutier în urma căruia un autovehicul format dintr-un cap tractor şi o remorcă, ce transporta 8 autoturisme noi, s-a răsturnat într-un şanţ, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Gothatea, comuna hunedoreană Gurasada”, a transmis ISU Hunedoara.

Autoritățile au intervenit de urgență

Pompierii Secţiei Ilia, care au acţionat la începutul intervenției, au fost sprijiniți cu echipaje şi autospeciale de stingere sosite de la Detaşamentul Deva şi de la Garda de Intervenție Dobra.

Citește și: Soții care au adoptat un "copil" care s-a dovedit că are 22 de ani se tem că fata vrea să-i omoare

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În urma accidentului, nu au fost victime, iar şoferul TIR-ului a refuzat transportul la spital.

Toate cele 8 autoturisme au fost distruse, 4 dintre ele fiind incendiate. Au fost, de asemenea, afectate gardul gospodăriei în apropierea căreia s-a produs accidentul, dar şi acoperișul unei anexe a acesteia.

Citește și: Șoferul care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a provocat un accident, trimis în judecată

În urma intervenției celor 18 pompieri, care au acţionat cu 4 autospeciale de stingere, inclusiv una de descarcerare şi o ambulanţă SMURD, incendiul a fost lichidat înainte de a produce mai multe pagube la gospodăria din apropiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si