Bărbatul în vârstă de 64 de ani a condus un autoturism pe DJ 709, dinspre Gurba spre Cermei. 

Șoferului i s-a făcut rău la volan

„La km 53+489,5m, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de un tânăr de 25 de ani, din Hășmaș. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Bărbatul de 64 de ani a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, pentru investigații medicale suplimentare. Cauza accidentului, din primele verificări, este o afecțiune medicală a bărbatului de 64 de ani”, spun reprezentanții IPJ Arad.

Citește și: Un accident a avut loc în Sibiu, între o trotinetă și o bicicletă. O fetiță de 10 ani a fost transportată la spital

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier.

Un accident a avut loc în Sibiu, între o trotinetă și o bicicletă. O fetiță de 10 ani a fost transportată la spital

Joi, în Ocna Sibiului, o trotinetă condusă de un bărbat de 30 de ani și o bicicletă pe care se afla o fetiță de 10 ani, s-au ciocnit.

Fetița a fost transportată la spital.

Citește și: Accident rutier în județul Argeș: trei mașini au fost avariate

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

”Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu intervin la un accident rutier produs la intersecţia străzilor Mihai Viteazu- Alămor din oraşul Ocna Sibiului. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii rutieri au stabilit faptul că între un bărbat de 30 de ani aflat pe o trotinetă şi o minoră de 10 ani aflată pe o bicicletă s-ar fi produs o coliziune la intersecţia străzilor anterior precizate”, a transmis, joi, Poliţia Judeţeană Sibiu.

Ambele persoane sunt localnice. În urma incidentului, minora a suferit vătămări corporale.

Citește și: Accident tragic în Austria! Un curier român s-a stins din viață după ce a fost lovit de un TIR

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, un echipaj SMURD a intervenit de urgenţă în Ocna Sibiului pentru a acorda îngrijiri medicale victimei.

”Fetiţa a suferit un traumatism la picioare şi a fost transportată la CPU Luther, a transmis ISU Sibiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si