Trei persoane au fost rănite,  fiind transportate la spital în urma unui accident rutier produs în comuna Blejoi din județul Prahova, unde un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit.

Citește și: Un motociclist a fost rănit grav, în urma unui accident pe DN 12 Sfântu Gheorghe- Miercurea Ciuc

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 1 A, între două autovehicule conduse de 45, respectiv 69 de ani.

„În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 69 de ani, a unui pasager în vârstă de 69 de ani şi a unei pasagere în vârstă de 68 de ani, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, informează Poliţia judeţeană Prahova.

Cele trei victime au fost duse la spital.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Accident rutier pe drumul european 70. A fost necesară intervenția elicopterului SMURD

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului în vârstă de 69 de ani, aparatul a indicând valoarea de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului traficul rutier a fost îngreunat, sensul de mers către Braşov fiind blocat.

Conducătorul unui utilaj agricol, depistat de poliţişti cu o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat (Bistrița-Năsăud)

Conducătorul unui utilaj agricol a fost depistat de poliţiştii bistriţeni cu o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, el neavând permis pentru nicio categorie de autovehicule. Bărbatul a avariat cu utilajul agricol o maşină parcată.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Bistriţa Năsăud a transmis duminică, printr-un comunicat de presă, că o femeie a sesizat prin 112 că i-a fost avariat autoturismul, de către un utilaj agricol, fără a se înregistra victime.

Citește și: Accident șocant, surprins pe camerele de supraveghere

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, pe raza localităţii Sărăţel, la intersecţia Drumului Naţional 15A cu Drumul Judeţean 172G, un motocultor care nu avea număr de înmatriculare sau înregistrare şi care era condus de un bărbat, a acroşat autoturismul femeii care se afla parcat pe marginea drumului. A fost identificat conducătorul auto ca fiind în vârstă de 43 de ani, din Sărăţel, iar în urma verificărilor, s-a constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea determinării alcoolemiei”, a precizat IPJ Bistriţa Năsăud.

El este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Citește și: Un adolescent de 19 ani a fost spulberat de o mașină pe DN1. Corpul tânărului a fost aruncat la zeci de metri


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si