Şase persoane au fost rănite într-un accident rutier produs  duminică pe un drum din judeţul Prahova, unde două autoturisme s-au ciocnit, iar în urma impactului unul dintre acestea s-a răsturnat.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

Accidentul a avut loc în comuna Baba Ana, satul Conduratu, la intersecţia dintre două drumuri judeţene. În urma impactului dintre două autoturisme, unul dintre acestea a fost proiectat în afara șoselei, răsturnându-se.

Citește și: Tragedie în Deva! Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 7

În cele două autovehicule se aflau opt persoane.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: O tânără de 19 ani s-a stins din viață în urma unui accident pe ATV. Cei doi s-au înfipt direct într-un stâlp de beton

Conform ISU Prahova, şase dintre cele opt persoane implicate în accident au fost rănite, fiind duse cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Este vorba despre patru femei cu vârste cuprinse între 33 şi 82 de ani şi doi bărbaţi de 71, respectiv 79 de ani.

Citește și: Intervenție a pompierilor, după ce un autoturism a luat foc pe stradă

Citește și: Sportivul Benny Adegbuyi a fost implicat într-un accident rutier pe autostrada A2


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si