Surse medicale susţin faptul că bărbatul nu este la prima faptă de acest gen.

Potrivit IPJ Ialomiţa, accidentul a avut loc duminică noapte, în jurul orei 22.30.

Citeste si: Țara care a învins pandemia de coronavirus. De luni renunță la toate restricțiile

În urma verificărilor, a reieşit că şoferul unei ambulanţe, în timp ce se deplasa pe DN 2A-E60, pe raza localităţii Andrăşeşti, a lovit două animale ce se aflau pe partea carosabilă.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Nici conducătorul auto şi nici asistentul care se afla în ambulanţă nu au fost răniţi în urma evenimentului rutier.

Citeste si: Evaluare Națională și Bacalaureat 2020. Precizări de ultim moment pentru elevi

Cu ocazia testării cu aparatul Drager a conducătorului ambulanţei, a rezultat o alcoolemie de 0.45 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia pentru recoltarea de probe biologice de sânge.

Citeste si: Fiul lui Liviu Dragnea a cumpărat 4 bolizi de lux în anul în care tatăl său a fost condamnat la închisoare! Mașinile luate în leasing de firma lui Valentin Dragnea valorează o jumătate de milion de euro!

A fost deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanţe. Surse medicale susţin că ambulanţierul nu este la prima faptă de acest gen, de fiecare dată fiind iertat de conducerea SAJ Ialomiţa pentru neregulile comise în trafic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si